Diensten

Parlofonie – Videofonie

Van een eenvoudige huisbel, tot een parlofoon of een smart-connect videofoonsysteem: wij kunnen het voor jou installeren. Samen met jou bekijken we welk systeem het beste past bij jouw woning of project. Of het nu een eengezinswoning, villa, appartementsgebouw of ander project is, we zorgen voor een oplossing op maat.

Ook wanneer je een bestaande installatie hebt, bijvoorbeeld bij een renovatie, kunnen wij deze vernieuwen of herstellen indien nodig. Onze technische dienst kent met haar jarenlange ervaring de kneepjes van het vak én biedt je technische ondersteuning en een vlotte service na verkoop.

Toegangscontrole

Wil je toch een stapje verder gaan en toegangscontrole in je gebouw of project? Ga dan voor een van onze toegangscontrolesystemen. Een eenvoudige badgelezer voor 1 deur, een klavier met een code of een systeem met tijdsregistraties en logboeken, de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze systemen kunnen als je dat wenst ook geïntegreerd worden in je parlofoon- of videofooninstallatie.

Camerabewaking

Permanente controle nodig aan de toegang van je woning of in bepaalde ruimtes in je bedrijf? Of wil je een afschrikeffect creëren? Dan is camerabewaking een must. Bekijk beelden live of herbekijk opgenomen fragmenten lokaal of op afstand via je smartphone of computer. De parlofoonspecialist heeft een vergunning van FOD BiZa als onderneming voor Camerasystemen, waardoor we steeds op de hoogte zijn van de meest recente wetgeving rond camerabewaking.

Elektrische sloten

Op al onze systemen kan ook een elektrisch slot geplaatst worden. Zo kan je de deur vanop afstand openen en heb je geen sleutel meer nodig. In plaats daarvan kan er gebruik gemaakt worden van een digitale sleutel (code, badge of smartphone).

Elektrische en zelfvergrendelende sloten zijn heel veilig. Zo kan je de deur van binnenuit gewoon met de deurklink openen in eventuele noodsituaties (bijvoorbeeld brand).